söndag 27 december 2009

Tempel

Så var julen avklarad och man blickar mot nyår. På julafton var vi hos pappa och firade och det var kaos som alltid. En stressad pappa som har en väl utvecklad förmåga att bli lite grinig när han blir stressad, två bröder som mest satt i soffan och inte hjälpte till med något, en något förvirrad farmor som inte riktigt fixar detta med julfirande längre och två hundar med två små ungar i hasorna. Att stå och fixa med maten samtidigt som man ska kolla så att inte Småfolket går över gränsen för hur man bör umgås med djur är inte alltid lätt, men med hundarna bakom kompostgaller i sovrummet var de enligt Småfolket inte riiiiktigt lika roliga längre så det blev lite lättare att fokusera på köttbullestekning. =P
På juldagen var vi ute en sväng, stora Hemvändarkvällen juh. =) Först var vi på knyt hos Elin. Trevligt, trevligt och god mat! Hem för att rasta hundar och sen gick vi in till stan. Att vi skulle gå till det nygamla stället Tempel var redan bestämt och trots tiotals meter lång kö in tog det inte lång tid innan vi var inne. Stort ställe med tre, fyra barer och lika många dansgolv. Vi tappade bort alla andra och vissa såg vi inte igen den kvällen. Näe, om sanningen ska fram så kommer det nog att dröja innan jag går dit igen. Det är nästan föööör stort (vi spenderade i stort sett hela kvällen med att leta efter någon)och för mig kommer det nog alltid att vara Arena (delar av tempel var Arena förut) dit ingen som var över 19 år gick.
Idag har det inte hänt mycket. På förmiddagen gick vi iväg med tomflaskor till insamlingen och jag körde igenom Dixie i Fot, Ställande och Läggande när Kristian var in och handlade. Hon gick riktigt bra förutom att hon var mer störningskänslig än vad hon brukar vara. Hmm... Jag har även hunnit med stallet. Viggan har fått stå i ett par veckor nu pga skon och en hovslagare som inte hade tid så hon var lite pigg idag. När hon stått blir hon dessutom alltid lite snubblig i början när hon ska sättas igång och det märktes också. Det ska bli gött att få igång henne igen!

Hej svejs!

2 kommentarer:

  1. Låter som julen flytit på bra. Var du nå snäller då och fick några klappar av tomten? Imorn blir Hobbe trattfri, yesss... Har längtat så. En vecka extra på grund utav klumpiga veterinärer, suck..

    SvaraRadera
  2. Pappa Algot med flock önskar
    GOTT NYTT ÅR!!!
    Min vän. Ge nu de dina en stor kram från oss och ha en riktigt trevlig nyårsafton.

    SvaraRadera