söndag 27 maj 2012

Gräsbanan

Det är svårt att hitta motivationen till bloggen när det är så fint ute. Det är ju vår första vår/försommar i huset så man vill vara ute hela tiden, kolla vad det kommer upp i rabatterna osv. Gött med värme, men det är lite synd om Sverker dock som har Sveriges längsta fällning och inte är klar än, han har varit svettig bara av att gå i hagen vissa dagar. =S Petri verkar ta värmen med ro och Dixie också, kanske är det hennes australiensiska ursprung som gör sig påmint. ;)

Idag blev det ett litet kortare pass barbacka med Sverker på gärdet, a.k.a Gräsbanan. =P Mycket små volter och annat för att verkligen gympa igenom honom och han kändes riktig trevlig för att inte vara riktigt igång. På onsdag ska det bli regn igen så jag tänkte passa på att använda gräsbanan måndag och tisdag. =) Petri har fått sitt också, skritt av-och uppstuttet. Hon är så duktig så.

Gräsbanan har fått extra kärlek i veckan. Gräset är nyklippt och så har jag gått med en skottkärra med sand och spade och fyllt i alla ojämnheter, vilket för övrigt tar en EVIGHET och jag är inte riktigt klar än. Vad tror ni, blir det bra? 

1 kommentar:

  1. OJ vilket jobb m en handjagad gräsklippare, duktigt!
    Blir säkert jättebra i sommar! :)

    SvaraRadera