fredag 31 juli 2009

Heja Elin...=D

I onsdags var vi med Elin ute på Hammarö när hon tävlade med hästen på Equality line Horse Show. Två nedslag blev resultatet...men ändå! Ni är bra, Elin! OCH...ni har verkligen gått framåt i utvecklingen med stormsteg, så HEJA ELIN OCH TEXAS! Hundarna var naturligtvis med och Dixie har verkligen ingen respekt för hästar överhuvudtaget. Som alltid när hon träffar någon hon känner lite extra blir hon hångelsugen och att Elin för dagen satt 1,6 meter över havet sket väl hon i: hon försökte ställa sig med tassarna mot Texas för att komma liiiiiiite längre upp och liiite närmare Elin, vilket enligt Texas inte var helt ok. Han behöll dock sansen. =P Iro å andra sidan tycker det där med att gå runt, runt och fram och tillbaka på samma område och sicksacka mellan folk inte är vad han skulle kalla en rolig aktivitet och han är rätt bra på att visa det också. Hehe.

Igår hade vi en heldag i skogen igen. Dixie fick först ett frispår ut till Kristian, ca 300 m. Hon jobbade på bra, trots att det blåste en del. Tillbaka till bilen och vila, jag la ut ett spår och sen tände vi grillen, käkade korv med bröd och chokladmuffins. =D Göttigt! Spåret gick inte särskilt bra, jag hade lagt en del godis i spåret, men hon spårade jätteflackigt. Det känns som hon har så bråttom, slarvar och nästan gissar sig fram vart spåret går. Måste klura lite på detta. Tips någon? Delvis beror nog hennes spårsätt på vinden, men jag tycker hon flackade en del sist också och då var det inte mycket till vind. Tänd på att spåra är hon iaf....lillskiten. =) Vi gick en långpromenad och avslutade med ett rakt enkelt frispår. Iro fick naturligtvis sitt han också och det var två trötta hundar här hemma igår kväll. =D



Igår kväll...

Idag har regnet öst ner nästan hela dagen så någon seriös träning har det inte blivit. Jag håller på att lära Dixie att lägga tvätt i tvättkorgen så det har vi grejat lite med och sen blev det sök efter kvällsmaten ute på trädgården. Själv sitter jag och väntar på lasagnen som strax är klar. =) Mmmmm... bara tio minuter kvar.

Hej svejs!

2 kommentarer:

  1. Zathungens
    Jag ser att flitens lampa lyser här. Ni är så duktiga. Kram från oss.

    SvaraRadera
  2. aurora.bloggagratis.se3/8/09 09:41

    Tack tjejen!! Tur att ni var nöjda med oss, jag har inte riktigt smält:P
    Puss

    SvaraRadera