tisdag 5 augusti 2008

Senaste tiden...

Jag tänker börja med att ta tillbaks det jag skrev i förra inlägget angående Dixies monsterperiod. Hon hade nog bara en dålig dag (eller en väldigt snabbt övergående monsterfas, haha)....NU har monsterfasen slagit till på allvar. =) Igår var första dagen på jobbet och hon fann sig inte i situationen alls utan hade väldigt svårt att slappna av osv. När vi sedan gick från jobbet ner till torget för att ta bussen hem hann hon bli rädd för både ett nät som fladdrade i vinden (sånt nät som sätts utanpå byggställningar när husfasader rappas om för att det inte ska stänka på förbipasserande) och ett äldre par vi mötte. Dagens arbetsdag fortgick på ungefär samma sätt...idag blev hon väldigt skum när kyrkklockorna drog igång vid tolv. Kanske beror det på övertrötthet eftersom hon inte kunnat sova så bra på jobbet någon av dagarna, men det kan lika gärna vara hjärnspöken som hör den här åldern till. Tandlossningen är i alla fall snart över; hon har bara två mjölktänder kvar...


Några av dagarna förra veckan spenderades ute vid stugan; gött grillat och gött att dricka till, sol, bad och fiske. Iro har vid sju års ålder gjort debut i båt och jag måste säga att jag blev något förvånad över vad kul han tyckte det var. =) Han satt med huvudet mot kanten och spanade, och inte blev det sämre när vi vid flertalet tillfällen fick besök av diverse fiskar i båten. VÄLDIGT häftigt tyckte Iro! Dixie ville helst sitta och mysa i båten, lillstumpan....=)

Något mer spårande har det inte blivit sen hundnördshelgen i Alingsås =P, och inte mycket uppletande heller (förutom en liten ruta vid stugan), men vi jobbar på med Fot och annat skoj och jag har idag börjat träna Ställande Under Gång.Hon är så himla sköj att jobba med lilla limpan! =)


I eftermiddags blev det en rejäl pch skön tur i skogen, och Iro utstrålade verkligen glädje. Det har juh varit så himla varmt och då blir det inga långpromenader för honom på dagarna och vem drar ut i skogen vid elva på kvällen? Inte jag i alla fall. Dixie har jag kunnat cyklat (Dixie i cykelkorgen) med till skogen även om det varit varmt, men transportsträcka plus skogspromenad blir helt klart för mycket för Iro.


Nej, dags för sängen snart. Upp tidigt, jobb imöra igen...


Iro letar godis i träd...

Dixie i båten...

1 kommentar:

  1. Kul att läsa om er hihi.
    Ha det så bra nu och sköt om er.
    kramar från oss Zathungar

    SvaraRadera